Deprem korkusuyla göçen yaşlı adam evini terkederken ağladı

Deprem korkusuyla göçen yaşlı adam evini terkederken ağladı

Malatya'nın Hekimhan İlçesi'ne bağlı Beykent Mahallesi'nde 10 gündür gerçekleşen deprem nedeniyle kızının yanına giden 70 yaşındaki Ali Osman Aslan, evinden ayrılırken gözyaşı döktü.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Beykent Mahallesi'nde birçok evde çatlaklar oluştu. Deprem sonrası halk evlerini terk etmeye başladı. 70 yaşındaki Ali Osman Aslan, ilk kez evini terk etmek zorunda kaldığı için gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz hafta Dursunlu Mahallesi'nde yaşanan depremin ardından evde kalmaya korktuklarını söyleyen Ali Osman Aslan, eşi Kibar Aslan ile birlikte göç etme kararı aldı. Ankara'daki çocuklarının yanına gitmek için hazırlıklara başlayan yaşlı çift evlerinden ayrılmak zorunda kaldıkları için üzüntülüydü. Yanlarına aldıkları eşyalarla birlikte depremde hasar gören evlerinden ayrılan çift, bu durumun kendileri için oldukça zor olduğunu söyledi. Ali Osman Aslan, askerden sonra hiç ayrılmadığı köyünden zorunlu olarak ayrılmasının kendisini çok üzdüğünü belirterek gözyaşlarına hakim olamadı. CİHAN
<< Önceki Haber Deprem korkusuyla göçen yaşlı adam evini terkederken ağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER