Dere taştı, Adapazarı- Kaynarca karayolu kapandı

Dere taştı, Adapazarı- Kaynarca karayolu kapandı

Şiddetli yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu ilçenin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan karayolu ulaşıma kapandı. Sel sularına kapılan bir yem tankeri devrildi. Sel sularına kapılan bir köpek vatandaş tarafından kurtarıldı. Sapanca ilçesinde de Kurtköy Deresi'nin taşması sonucu toprak kaymaları meydana geldi. Her iki ilçede de bazı evleri su bastı.

Şiddetli yağışın vurduğu Kaynarca ilçesinde Seyran deresi taştı. Derenin taşması sonucu Adapazarı-Kaynarca karayolu ulaşıma kapandı. İlçenin şehirle olan bağlantısı kesildi. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Gürpınar Mahallesi yolunda su kanalının taşması sonucu bir yem tankeri devrildi. Sürücü araçtan yara almadan çıktı. Devrilen tankerin yakınında suya kapılan bir köpek traktörle yardıma gelen bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

Şiddetli yağış Sapanca ilçesinde de hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle Kurtköy deresi taştı. Dere yatağı kenarında bulunan vilların yakınında toprak kayması meydana geldi. Kuruçeşme Mahallesi'nde bir çok evi su bastı. CİHAN
<< Önceki Haber Dere taştı, Adapazarı- Kaynarca karayolu kapandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER