Deutsche Bank'tan Türk velilere bin 300 Euro'luk destek


Almanya'da yaşayan Türklere "Bankamız" şubeleriyle son on yıldır iki dilli danışmanlık hizmeti veren Deutsche Bank, sosyal faaliyet ve çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Deutsche Bank'ın Kiel Rathaus Meydanı'ndaki "Bankamız" şubesi çalışanları, Kiel Türk Veliler Birliği'ne jest yaparak hem derneğin yenilenmesine katkı sağladı hem de bin 300 Euro'luk maddi yardımda bulundu.

Bankamız şubesinin müdiresi Sabine Hille ve 15 çalışanının jesti bununla da sınırlı kalmadı, tüm ekip gün boyunca derneğin odalarını boyamaya yardımcı oldu. Bankamız Genel Müdürü Ergün Akıncı bu tür sosyal çalışmaların çok önemli ve gurur verici olduğunu vurguladı.

TÜRK VELİLER BİRLİĞİ: 'BANKAMIZ' EKİBİ İMDADIMIZA YETİŞTİ

Kiel Türk Veliler Birliği Başkanı Nejla Yılmaz-Yiğit, Deutsche Bank'ın maddi ve manevi desteği için şube ekibine teşekkür ederek, "Deutsche Bank ekibi imdadımıza yetişti. Binada uzun süredir yenilenme çalışmaları yapmayı düşünüyorduk, ancak okul tatilleri dışında eğitim alanında verdiğimiz çok sayıda kursların sürekli öğrencilerle dolu olması tadilatı hep erteletti. Tatillerde ise herkes izine gittiği için yapamadık. Deutsche Bank'ın kalabalık bir ekiple bu çalışmamıza destek vermesi çok güzel ve önemli. Para yardımıyla da çocuklara eğitim malzemeleri alacağız." diye konuştu.

BANKAMIZ: GENÇLİK DERNEKLERİNE DESTEK OLUYORUZ

Deutsche Bank Kiel şubesinde Devrişan Korkmaz ile birlikte iki dilli hizmet sunan uzman danışman Oktay Çelik ise "Bizler şube olarak zaman zaman bölgemizde olan ve özelikle çocuklar ve gençlere yönelik çalışmalar yapan dernek, kurum ve kuruluşlara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kiel Türk Veliler Birliği, uzun süredir tanıdığım ve özelikle eğitim alanında çocuklara ve gençlere sunduğu hizmetlerini takdir ettiğim bir dernek. Bu yıl da buraya destek vermek istedik. Bu nedenle müdiremizden stajyere kadar 15 kişilik bir ekiple yardıma koştuk." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Deutsche Bank'tan Türk velilere bin 300 Euro'luk destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER