'Devlet kendi eliyle bir kadına iftira attı'

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber kanalında Latif Erdoğan tarafından Meral Akşener'e yöneltilen kaset iftirasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, “Devlet, kendi eliyle bir kadına böylesine bir iftira atmıştır” dedi.

'Devlet kendi eliyle bir kadına iftira attı'

7 Haziran Genel Seçimlerine ittifakla girecek olan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları, ‘Milli İttifak Şöleni'nde bir araya geldi. Etkinliğe Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk ve Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır'ın yanı sıra birçok milletvekili adayı da katıldı. Milli İttifak'ın seçim vaatlerini dile getiren Ebru Asiltürk, seçim öncesinde Güney Doğu Anadolu Bölgesi üzerinden oynanan oyuna gelinmemesi gerektiğini belirterek, “Türk milleti de Kürt milleti de yüzyıllarca İslam'a bayraktarlık yapmış iki şerefli millettir.” ifadelerini kaydetti.

Latif Erdoğan'ın Meral Akşener'e yönelik kaset iftirasını da değerlendiren Asiltürk, devletin asli vazifesinin aileyi ve ailenin temel unsuru olan kadını korumak olduğuna dikkat çekerek, “Devlet kendi eliyle bir kadına böylesine bir iftira atmıştır. Bunun kabul edilmesi mümkün değildir” dedi.    
<< Önceki Haber 'Devlet kendi eliyle bir kadına iftira attı' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER