Diego Simeone: İlk 30 dakikada rakibi çözdük


Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Galatasaray'ı ilk 30 dakikada çözdüklerini söyledi. Sarı kırmızılıların ikinci yarı ortaya koydukları baskıyı da ilk yarıda buldukları gollerle kırdıklarını dile getirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray, Atletico Madrid'e 2 - 0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan konuk takım teknik direktörü Diego Simeone, ileri uç oyuncularının defans arkasına sarkması ve orta saha etkinlikleriyle oyunu kontrol ettiklerini belirterek, "İlk 30 dakikada rakibi çözdük diyebilirim. İkinci yarıda rakibin baskısına direnç sağlamamız için de ilk 30 dakikada bulduğumuz iki gol yeterli oldu ve bu şekilde maçı kapattık." dedi.

Atletico Madrid'in uzun zamandır aynı performansı göstermesiyle ilgili de tecrübeli teknik adam, "Elimde uzun yıllardır beraber oynayan kadro var. Bu yüzden sürekliliği sağlayabiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın ikinci yarıdaki üstün oyununun sorulması üzerine de Simeone, "Evet ikinci yarıya güçlü ve atak başladı. İleride oynamaya çalışan bir takım vardı. Umut'un oyuna girmesi Sneijder'in ortaya gelmesiyle daha fazla üzerimize gelmeye başladılar. Bizim de buna tepki vermemiz gerekiyordu ve doğru tepkileri verdik diye düşünüyorum." cevabını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Diego Simeone: İlk 30 dakikada rakibi çözdük Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER