Yasin Öztekin: Böyle basit gol yiyenin Şampiyonlar Ligi'nde şansı olmaz


Galatasarayfutbolcu Yasin Öztekin, ilk yarı kötü bir performans ortaya koyduklarını ve basit hatalar yapıp gol yediklerini söyledi. Ayrıca Yasin, bu şekilde basit hatalar yapanların Şampiyonlar Ligi'nde şansının olmadığını kaydetti.

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda İspanyol takımı Atletico Madrid'e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı futbolcu Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlayamadıklarını belirten başarılı futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istiyorduk ama olmadı. İlk yarı çok fazla pozisyon üretemedik. Takım oyunu olarak da iyi oynayamadık. Çok basit goller yediğimizi dülşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde böyle basit goller yersen şansın olamaz. Daha çok konsantre olmamız lazım daha çok birlikte oynamamız lazım. Kendi sahamızda daha yürekli oynamamız lazım. İkinci yarı daha iyi oynadık ve çok pozisyona girdik. Orada bir gol atsa idik belki de beraberliği de yakalayabilirdik. Oyunun sonlarına doğru Atletico Madrid pas yapmaya başladı ve bizde bir şey yapamadık. Üzgünüz ama gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. Asta ile oynayacağız ikinci maçımızı. Orada mutlaka yenmek istiyoruz." diye konuştu.

Gruptaki şanslarını da değerlendiren Yasin, "Astana'yı hem içeride hem dışarıda yenmemiz lazım. Kader maçlarımız ise Benfica'ya karşı. Benfica'yıda yenebileceğimizi düşünüyorum. Bunlar için birlikte oynamamız lazım. İnşallah da gruptan çıkacağız." dedi.

Bir basın mensubunun 'Transfer olsa bugün farklı olur muydu?' sorusuna Yasin, "Transferler olabilirdi ama sonuçta biz geçen sene şampiyon olduk. Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı da kazandık. Bu kadro tabiki yeterli ama bu sonuçta Şampiyonlar Ligi. Daha konsantre olmamız lazım Süper Lig değil bu. Her basit hatada gol yiyorsun. Ben kadro olarak yeterli olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçta onlarda onbir kişi bizde onbir kişiyiz. Yüreğimizi koyar ve seyircimiz ile oynarsak her takımı yenebileceğimizi düşünüyorum. Ama bugün olmadı. İnşallah önümüzdeki maçları yeneceğiz." diye cevap verdi.

Hamza Hamzaoğlu'nun kendisine ilk onbirde görev vermemesi hakkında ise tecrübeli futbolcu, "Geçen sene şampiyonlukta etkimin olduğunu düşünüyorum. Bu sene de daha iyi yapmak istiyorum ama hocanın düşündüğü şeyler var. Ona da bir şey diyemem. Saygısızlık olur. Tabi ki her maç oynamak istiyorum inşallah da hocam artık görevlendirir beni. Bende her maçta gol atıp hem asist yapıp katkı sağlamak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber Yasin Öztekin: Böyle basit gol yiyenin Şampiyonlar Ligi'nde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER