Diş hekimlerinden 'kardan diş'

Diş hekimlerinden 'kardan diş'

Kayseri'de diş hekimlerinin hastane bahçesine yaptığı 'kardan diş' büyük ilgi gördü.

Kentte cumartesi öğleden sonra başlayan kar yağışı, dünden itibaren yerini soğuk havaya bıraktı. Sıcaklık eksi 11 dereceye kadar indi. Kayseri'de kardan yapılan eserlere bir yenisini ekleyen sağlık çalışanları, adeta soğuk havayı unutturdu. Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları, bahçede biriken kardan mesleklerine uygun olarak 'kardan diş' yaptı.

Öğle arasını değerlendiren doktorların yaklaşık 45 dakikada yaptığı 'kardan diş' gerçeğini aratmadı. Sağlıkçılar, görenleri hayran bırakan kardan diş ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Diş hekimi Hale İnan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar çok sayıda beğeni aldı. Fotoğrafların altına yazılan yorumlar ise genellikle meslekleriyle ilgili oldu.

SICAKLIK PERŞEMBEDEN SONRA ARTACAK

Bu arada Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Kayseri'de soğuk hava perşembe gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklığının en düşük eksi 10, en yüksek 6 derece olması bekleniyor. Sıcaklık perşembe günü yağması beklenen yağmurla birlikte yükselecek. Cuma günü sıcaklığın en düşük 0, en yüksek 7 derece olması bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber Diş hekimlerinden 'kardan diş' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER