DİSK önünde arbede: Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı


DİSK'ten çıkarılan işçilere destek vermek için DİSK binası önüne gelen Grup Yorum üyelerinden 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler emniyete götürüldü. Çevik Kuvvet ekiplerinin ve TOMA'nın DİSK binasının önündeki bekleyişi sürüyor.

Olay, 17.00 sıralarında Şişli Abidei Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan DİSK Genel Merkezi önünde meydana geldi. DİSK'ten çıkarılan bir grup işçiye destek için binaya gelen Grup Yorum üyeleri ve bir grup eylemci, DİSK binasının önünde küçük bir konser vermek istedi. Destek eylemi sırasında Çevik Kuvvet polisleri ve TOMA, binanın önünde hazır bekletildi. Konser sırasında taşkınlık çıkaran grupla polis arasında gerginlik yaşandı. Grubun dağılmasını isteyen polis ekiplerine direnen Grup Yorum üyesi 5 kişi, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 1 Grup Yorum üyesi ise DİSK Genel Merkezi'ne sığındı.

Olayın ardından polis ekipleri, DİSK binasının bulunduğu sokakta güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir toplanmaya karşı polis ekipleri ve TOMA araçlarının bina önünde bekleyişi sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber DİSK önünde arbede: Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER