Donarak öldüğü öne sürülen Aybüke bebeğin ailesi serbest bırakıldı


Donarak öldüğü iddia edilen Aybüke bebeğin annesi, anneannesi ve babası olduğu belirtilen şüpheliler savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılığın, bebeğin kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi raporunu ve bebeğin anne babasının kim olduğunun tespit edilmesini beklediği kaydedildi.

Anneannesi Canan A. ile sokakta yaşadığı belirtilen 10 aylık Aybüke bebeğin ölümüne ilişkin soruşturmada anneanneyle birlikte anne Feride A. ve babası Alaattin K. gözaltına alındı. Emniyeteki işlemlerin ardından adliyeye getirilen üç kişi savcılık tarafından sorgulandı.

Savcılık sorgusunun ardından üç şüpheli de serbest bırakıldı. Savcılığın, bebeğin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi raporunu beklediği kaydedildi. Ayrıca bebeğin anne babasının kesin olarak tespitinin de yapılacağı ifade edildi.

Anne Feride A.'nın bebeğin başkasıyla evli Alaattin K.'dan olduğunu söylediği ifade edildi. Annenin, hem kendi ailesinin hem de Alaattin K.'nın ailesinin bebeğe sahip çıkmadığını iddia ettiği belirtildi. Babanın da bebeğin kendisinden olmadığını söylediği kaydedildi.

Anneanne Canan A.'nın da bebeğe sahip çıkması nedeniyle aile tarafından dışlandığı ileri sürüldü.
CİHAN
<< Önceki Haber Donarak öldüğü öne sürülen Aybüke bebeğin ailesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER