Böyle teslim olmuş!

Boston saldırısının sanığı Tsarnaev'in yakalanış anının fotoğrafları yayımlandı.

Böyle teslim olmuş!

ABD'de Boston Maratonu'nda düzenlenen bombalı saldırının sanığı Cohar Tsarnaev'in yakalanışı sırasında çekilen fotoğrafı bir dergide yayımlandı.

Boston dergisinde yayımlanan fotoğrafta Tsarnaev'in bir bahçede içine saklandığı tekneden yaralı halde çıktığı görülüyor. Fotoğrafın, Massachusetts Eyalet Polis Teşkilatı'ndan bir polis tarafından çekildiği belirtilirken, polis sözcüsü David Procopio söz konusu fotoğrafın Boston dergisine ya da diğer dergilere verilmesine izin vermediklerini ifade etti.

Fotoğrafın ABD'deki ünlü müzik dergisi Rolling Stone'un ağustos sayısının kapağında Tsarnaev'in fotoğrafının kullanılma kararının ardından yayımlanması ise dikkat çekti.

Boston'da geçen nisanda 23 bin kişinin katılımıyla düzenlenen maratonun bitiş çizgisi yakınlarında 10 saniye arayla patlayan iki bomba, 3 kişinin ölümüne, 260'tan fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda, şüpheli Tamerlan Tsarnaev öldürülmüş, kardeşi Cohar Tsarnaev ise ağır yaralı olarak ele geçirilmişti.

<< Önceki Haber Böyle teslim olmuş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER