Obama da artık 'Gangnam Style' dansı yapıyor!

ABD Başkanı Barack Obama, Kuzey Kore'ye sert mesajlar yolladı sonra, Güney Kore'den dünyaya yayılan "Gangnam Style" şarkısıyla dans etmeyi öğrendiğini belirtti.

Obama da artık 'Gangnam Style' dansı yapıyor!

Obama, göreve geldikten sonraki ilk yurt dışı ziyareti çerçevesinde ABD'de temaslarda bulunan Güney Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye ile Beyaz Saray'da bir araya geldi.

Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Obama, Kuzey Kore'deki nükleer soruna değinerek, "Kuzey Kore'nin (nükleer provokasyonlarla) kriz oluşturabildiği ve taviz koparabildiği günler artık sona erdi" dedi.

Obama, Pyongyang'ın ABD ile Güney Kore'nin arasını açmayı ya da tehditleriyle bir şekilde küresel saygınlık kazanmayı başaramadığını belirtti. Başkan Obama, Beyaz Saray'da yaptıkları görüşmenin, Kuzey Kore'nin "tekrar başarısız olduğunun" yeni bir kanıtını oluşturduğunu vurguladı.

Öte yandan Obama, basın toplantısındaki açıklamasının başında, kızları Sasha ve Malia'nın, kendisine, Güney Koreli rapçi PSY'in dünyada fenomen haline gelen "Gangnam Style" şarkısıyla dans etmeyi öğrettiğini söyledi.
<< Önceki Haber Obama da artık 'Gangnam Style' dansı yapıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER