Dursun Özbek: Çok güzel bir galibiyet, taraftarımıza armağan olsun


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Benfica'yı 2 - 1 yendikleri maçın ardından çok güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti. Galibiyeti taraftarlara armağan eden Başkan Özbek, takımın performansının giderek yükseldiğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Galatasaray, Portekiz temsilcisi Benfica'yı 2 - 1 mağlup yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı kırmızılıların kulüp başkanı Dursun Özbek, "Çok güzel bir galibiyet, şimdi grupta her şey değişti. Grupta iddialı duruma geldik." dedi.

Benfica ile Lizbon'da yapacakları maçtan da puan çıkaracaklarını dile getiren Dursun Özbek, "Çok keyifli bir maç oldu. Çok iyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımıza armağan olsun. Bir seri yakaladık takım giderek oturuyor, performansı giderek yükseliyor. Savaşan bir takım, gördüğünüz gibi ilk yarı çok iyi oynadık. Gol yememize rağmen iki gol bulduk. Özellikle taraftarlarımıza armağan olsun." ifadelerini kullandı.

Hafta sonu Süper Lig'de Kadıköy'de Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça gidip gitmeyeceği yönündeki bir soruya da Özbek, "Henüz karar vermedim." karşılığını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Dursun Özbek: Çok güzel bir galibiyet, taraftarımıza... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER