"Düzce'nin derdine derman olacak kadrolar MHP'de mevcut"


MHP milletvekili adayları Osman Çakmak, Bahri Temeltaş ve Celal Kasapoğlu, seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Osman Çakmak, "Düzcemizin derdine derman olacak, altyapısından üst yapılanmasına, tarımından turizmine kadar bütün olarak ele alacak kadrolar MHP'de mevcuttur" dedi.

Düzce merkezde ilk olarak Necip Güney Sokak'ta esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında yapılabilecekleri anlatan adaylar, Düzce'nin kalıplaşmış sorunlarının MHP iktidarında çözüleceğini dile getirdi. Ziyaretlerde konuşan birinci sıra adayı Çakmak, dertlerinin Düzce olduğunu ifade ederek, "Yeşil Düzce olarak bilinen ilimizin kıymetini basiretsiz, vizyonsuz siyasilerin bugüne kadar ilimiz için hiçbir şey yap(a)madıklarıyla daha iyi anlıyoruz. Halkımız da bunun farkında ve bu sefer faturayı kesecek. Bundan eminim." şeklinde konuştu.

Düzce'nin yeni, vizyon sahibi ve iş görecek, kendi içinden çıkartacağı vekillere ihtiyacı olduğuna değinen Çakmak, şunları söyledi: "Düzcemizin derdine derman olacak, altyapısından üst yapılanmasına, tarımından turizmine kadar bütün olarak ele alacak kadrolar MHP'de mevcuttur. Bu bilinçle yola çıkan teşkilatımız ve bizler, bunun hayata geçirilmesini sağlayacak, takibini yaparak Düzce'yi kalkındıracak projelerimizle, öncelikle ilimize ve ülkemize katma değer sağlayacak şekilde iktidara yürüyoruz."

Darıcı Mahallesi ve Sosyal Tesisler'de de vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, Düzce'nin gündemini oluşturan konularda görüş alışverişinde bulunarak, mahallelinin sorunlarını dinledi. CİHAN
<< Önceki Haber "Düzce'nin derdine derman olacak kadrolar MHP'de mevcut" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER