DÜZELTME - Reddi hakim talepleri tamamlandıktan sonra üst mahkemeye gönderilecek


Sayın abonemiz; 'Hidayet Karaca ve polislerin yargılandığı dava üst mahkemeye gönderildi' başlıklı haberimizi düzenleyerek tekrar servis ediyoruz. İyi yayınlar dileriz...

Tahşiyecilere kumpas kurulduğu iddiasıyla Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve eski polislere açılan davada, avukatlar reddi hakim taleplerini tamamladıktan sonra bu talebin değerlendirilmesi için dosya üst mahkemeye gönderilecek.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve eski polislerin yargılandığı 33 sanıklı davaya devam ediliyor. Davanın Salı günkü ilk duruşmasında bazı sanıkların avukatları reddi hakim talebinde bulunmuştu. Bugün görülen duruşmada ise bir kısım sanıkların avukatları, dosyaya yeni raporlar geldiği için reddi hakim ile ilgili daha geniş çaplı dilekçe sunacaklarını belirtti ve süre istedi. Mahkeme başkanı da kısa sürede dilekçenin ulaştırılmasını istedi.

Avukatlar reddi hakim talebini yaptıktan sonra mahkeme, bu talebi üst mahkeme olan İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderecek. Üst mahkeme talebi kabul etmesi durumunda İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bu davaya bakması için yeni heyet oluşturulacak. Reddetmesi durumunda mevcut heyet yargılamaya devam edecek.

Duruşma, avukatların tahliyeye ilişkin taleplerinin alınmasıyla devam ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber DÜZELTME - Reddi hakim talepleri tamamlandıktan sonra... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER