Edremit Belediyesi'ne yeni atamalar yapıldı


Balıkesir'in Edremit İlçesi Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni yıl ile birlikte bazı daire müdürlüklerinde değişikliğe gitti. Ayrıca Muhtarlık İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmete girdi.

Edremit Belediyesi'nde yeni yıl ile birlikte bazı müdürlüklerde değişiklikler yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından yeni kurulan Muhtarlık İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün yanı sıra Etüt Proje ile Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne yeni atamalar yapıldı. Yeni atamalar ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne İlhan Yazar, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne Tamer Acar, Etüt ve Proje Müdürlüğü'ne Leyla Kuzu, Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne Berna Köroğlu ve Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne Engin Yıldız getirildi.

Bunun yanında Basın ve Halkla İlişkiler Hizmetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesine alınırken, Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün proje birimi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne, Halk Masası ve Kalite Yönetim Birimi ise Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne bağlandı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremitlilere daha iyi, daha başarılı hizmetler üretebilmek için çalıştıklarını belirterek, "Vatandaşlarımıza hizmet götürürken birimlerimizin aktif ve hızlı olması gerekiyor. Çalışma prensiplerimize ve tempomuza ayak uydurabilecek arkadaşlara sorumluluk verdik. Yeni görevlendirmelerin belediyemize ve arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Edremit Belediyesi'ne yeni atamalar yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER