Boydak'tan dershanelerin kapatılmasına en anlamlı tepki!

İş adamı Hacı Boydak dershanelerin kapatılmasına en anlamlı tepkilerden birini gösterdi.

Hacı Boydak'tan dershanelerin kapatılmasına tepki!

  • Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak da dersanelerin kapatılmasına tepki gösterdi. 
  • Boydak "Pek çok kişi sahte evliliklerle batı illerine tayin isterken, doğuda severek çalışan bu öğretmenler işsiz kalırsa onları ben istihdam etmeye hazırım." dedi. 
Gündemi sarsan yasa taslağına bir tepki de Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'tan geldi. O Türkiyenin önde gelen sanayicilerinden... 

İş adamı Hacı Boydak: "Özel okulların öğrenci bulmakta zorlandığı bir ortamda dersanelerin özel okula dönüştürülmesi ekonomik açıdan incelenmelidir. mevcut tartışmalar ekseninde görünen o ki bu işin ekonomik olarak fizibilitesi yeterince yapılmamıştır."

Boydak, dershane ve okuma salonlarının kapatılması ile açılım sürecinin büyük zarar göreceğini söylüyor. 

Hacı Boydak: "Korkarım ki doğu ve güneydoğu'da bu okuma salonlarının ve dersanelerin kapatılması ile birlikte açılım yolu ile ülkemizin elde ettiği kazanımlar zarar görecektir."

Boydak, dershane ve okuma salonlarında fedakarca çalışan eğitimcilerin mağdur edilmemesi gerektiğine değindi:

"Doğu'da, Güneydoğu'da seyahatlerimizde görüyoruz, Türkiye'mizin en ücra köşelerine bu fedakar öğretmenler gidiyor. Oralarda bu fedakar öğretmenler görev yapıyorlar. Ortadoğu, Boğaziçi, Bilkent'i bitiren öğretmenler görüyoruz oralarda çalışan. Bu öğretmenlerin tabi işsiz kalmasına bizim gönlümüz razı olmaz."

Boydak, milletin hamiyetiyle kurulmuş kurumların kapısına kilit vurulduğu takdirde işsiz kalacak öğretmenlere de sahip çıkmaya hazır olduklarını dile getirdi ve şu önemli açıklamayı yaptı:

"Onlardan işsiz kalanlar ne kadar olursa biz istihdam etmeye hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Biz onları çok seviyoruz öğretmenleri. Düşündüğümüz zaman başka kurumlarda öğretmenlik yapan öğretmenler sahte evlilikler yaparak batıya gitmenin yolunu ararken, doğu ve güneydoğuda fedakarca görev yapan öğretmenlerimiz var. Onların işsiz kalmasına bizim gönlümüz hiçbir zaman razı olmaz."

<< Önceki Haber Boydak'tan dershanelerin kapatılmasına en anlamlı tepki! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER