Mehmet Ali Birand'ın son röportajı yayınlandı

Duayen gazeteci Mehmet Ali Birand'ın son söyleşisi, e-papirüs dergisinde yayınlandı.

Mehmet Ali Birand'ın son röportajı yayınlandı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyette bulunan Marmara Medya Merkezi çalışanlarının hazırladığı e-papirüs dergisi ikinci sayısı ile elektronik ortamda yerini aldı. 

Türkiye'deki İletişim Fakülteleri içinde bir ilk olan e-papirüs yeni sayısı ile yine gündem yaratma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlk sayısında gazetecilik mesleğinin duayenlerinden Mehmet Barlas ile söyleşinin yanı sıra birçok önemli konuya da değinen dergi, yeni sayısında da gençlerin ilgisini çekeceğe benziyor.  

E-papirüs; söyleşiden sağlığa, modadan kültür-sanata, burç yorumundan karikatüre, zengin bir içeriğe sahip ve tam anlamıyla bir gençlik dergisi… Yeni sayısında havacılık kahramanı Vecihi Hürkuş’tan sinema kahramanı Vecihi’ye uzanan yolculuğa değinen dergide BKM Mutfak oyuncularından İbrahim Büyükak ve Marmara İletişim mezunlarından TRT Haber Yayın Koordinatörü Meryem Özkurt ile yapılan söylesşi yer alıyor. Ayrıca kısa süre içerisinde bir Twitter fenomeni Argostroloji ile sayısal hayata geçişin nedenleri konuşuluyor.

İlk sayısı ile oldukça güzel tepkiler alan dergi ekibi; Türkiye’de bu işi ilk ve layığıyla yapmanın haklı gururunu yaşıyor. E-Papirüs’ün bu sayısında merhum gazeteci Mehmet Ali Birand’ın ile yapılan son söyleşisi yer alıyor. Yaşadığı sıkıntılı dönemlerde bile haberci kimliğini her şeyden üstün tutan usta gazeteci Birand; son söyleşisinde yine gazetecilere altın değerinde öğütler veriyor.

Yeni nesil yayıncılığın ilk örneklerinden olan e-papirüs'ü  Apple Store'da "UNIMAG" uygulamasının içinde bulabilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

<< Önceki Haber Mehmet Ali Birand'ın son röportajı yayınlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER