Yamanlar Koleji yine şaşırtmadı!

2013 LYS'nin açıklanmasıyla birlikte şampiyonlar da belli oldu.

Yamanlar kolejinde gelenek yine değişmedi

 Hem okulunun, dershanesinin hem de ailesinin gururu olan öğrenciler şimdi çok mutlu. Aylar boyunca çalışıp, emek harcayıp, başarısını dereceyle taçlandıralanlardan birisi de İzmir Yamanlar Koleji öğrencisi Furkan Özkalay. Türkiye 8.'si olmayı başaran Özkalay duygularını Samanyolu Haber'le paylaştı. Çok mutlu olduğunu belirten Özkalay, 1 yıl boyunca çalışıp emeklerinin karşılığını aldığını ve bu başarısını ailesine, hocalarına borçlu olduğunu belirtti.

Öğrencilerin başarılı olmasında en büyük pay sahiplerinden biri de şüphesiz ki okulları. Her yıl adını başarılarıyla duyuran Yamanlar Koleji'nde gelenek bu yıl da değişmedi. Başarının mimarlarından Yamanlar Koleji ve Yamanlar Fen Anadolu Lisesi Müdürü Şakir Ural, bu başarının bir ekip işi olduğunu belirterek, okuldaki bütün öğretmen, öğrenci ve ailelerin her sene haklı bir sevinci yaşadıklarını belirtti. Dün açıklanan sınavda ilk onda 3, ilk 100'de de 9 öğrencilerinin olduğunu söyleyen Ural, bu öğrencilerin toplamda 65 derece elde ettiklerini söyledi. Ural; "Bu başarının arkasında ciddi manada emek var, alın teri var, dua var" diye konuştu.

Yamanlar Eğitim Kurumları Olimpiyat Proje Koordinatörü Ömer Gürlü ise; "Bizi sevindiren şey her öğrencimizin gönlündeli üniversiteye gidebilecek puanı elde etmiş olması. Bu bir eğitim kurumu için en büyük başarıdır. Bizim için de büyük mutluluk' şeklinde konuştu.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Yamanlar Koleji yine şaşırtmadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER