Altın fiyatları yükselişe geçti!

Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Altın fiyatları bu hafta parlıyor. Geçen hafta 1.200 dolara kadar düşerek yatırımcısına yeni bir kriz yaratan altının onsu bugün 1.250 dolar sınırının da üzerinde. Ancak bu yükselişlerin geçici olacağı belirtiliyor.

Altın fiyatları bu hafta 50 dolar birden tırmandı... Geçen hafta son 45 yılın en hızlı düşüşüne imza atarak, 1.200 dolarda seyreden ve yatırımcısına yeni bir kriz hediye eden altının onsu bu hafta sürpriz yaptı. Ani bir yükselişle haftanın ilk iki gününde 1.250 dolar sınırını aştı. Ancak altının kaderini cuma günü açıklanacak ABD istihdam verisi belirleyecek.

 Güncel Altın Fiyatları için tıklayınız 

Güncel Döviz kurları için tıklayınız

CUMA KADER GÜNÜ

Altının onsu günün ilk saatlerinde 1.258 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gün içinde hafif dalgalanmalar beklense de cuma gününe kadar bu seviyeyi koruyabileceği tahmin ediliyor. Gözler ABD'de cuma günü açıklanacak istihdam verilerine çevrildi. Çünkü Fed tahvil alımının azaltılmasında işsizlikteki tablonun önemli olduğunu açıklamıştı.

KISA VADEDE DÜŞÜŞ BEKLENİYOR

Altın fiyatları her ne kadar bu hafta yükseklerde seyretse de uzmanlar bunun geçici olduğu görüşünde. Kısa vadede altında dalgalanmaların süreceği ve fiyatların aşağı yönlü harekete devam edeceği tahmin ediliyor.

FİYATLARDA SON DURUM

Gram altın                                77.9 TL
Çeyrek altın                            135.7 TL
Yarım altın                              268.9 TL 


<< Önceki Haber Altın fiyatları yükselişe geçti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER