Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatlarıyla ilgili son tahminler ne yönde?

Altın fiyatlarında son durum ne?

Dün nispeten yatay seyreden Altın Fiyatları 1323 desteğinin üzerinde kalabilirse 1333 direncini hedefleyebilir. Bu nokta aşılırsa Fibonacci düzeltme seviyesi olan 1343 ikinci direnç olarak izlenebilir. Geri çekilme hareketinde 1323 ilk desteği oluştururken 1311 ikinci destek olarak belirlenebilir. Bugün ABD’de yayınlanacak olan tüketici güveni piyasaları etkileyebileceğinden dikkatle takip edilmelidir.

 
Altındaki baskılı seyir sıkışan bir görüntü almakta.  Gün içerisinde yükselişlerin 1347-50 bölgesi ile sınırlı kaldığı  izlenebilir.
 
1300 psikolojik seviyesi bölgesinde kısa vadeli hafif bir  destekle karşılaşmak bugün ihtimaller arasında. Ancak kritik nokta  1275 seviyesi. Saxo yatırımcıları 38,94% kısa, 61,06% uzun pozisyon  taşımaktalar. 
 
FOMC Üyelerinin Konuşmaları ve Amerika’nın GDP verisinin beklendiği haftada New York FED Başkanı Dudley, para politikasında genişlemeci duruşun korunmasını ve parasal genişleme hızının istihdam piyasasındaki iyileşmenin devam edeceğine güvenin oluşmasına kadar sürmesi gerektiğini açıkladı.
 
Dallas Dallas Fed Başkanı Fisher ise FED’in aylık 85 milyar Dolar tutarındaki tahvil alımlarını azaltmayarak kendi kredibilitesine zarar verdiğini, ilerleyen dönemlerdeki belirsizliğin arttığını açıklayarak farklı görüşlerin devamının sinyalini verdi. Altında 1315 dolar ilk teknik destek seviyesi.

<< Önceki Haber Altın fiyatlarında son durum ne? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER