Binlerce insan bu şekilde ev sahibi oldu. Şimdi sıra sizde...

Kayseri’de ev sahibi olmayı kolaylaştıran GARANTİ KONUT’da; Talas Üniversiteler ortasında, 1+1 2+1 3+1 daireler 50 bin liradan başlıyor.

Binlerce insan bu şekilde ev sahibi oldu. Şimdi sıra sizde...

Yatırım değeri yüksek olan bu daireler 2014-2015 yıllarında teslim edilecek. Her yıl ortalama 650 daire teslim eden firma şehrin farklı bölgelerinde 55 m2 den 300 m2 ye kadar değişen aralıklarda konut üretiyor. 

Yeni Stadyum karşısında Stat Bizim Evler Stat 1. Etap Projesinde 3+1 dairelere 30 aya varan vadelerle 2015 senesinde sahip olabilirsiniz. Yeni stadyum ve tramvay durağına,  yüzme havuzuna yürüme mesafesinde; şehir terminaline 5 dakika, organize sanayi bölgesi ve şehir merkezine eşit uzaklıkta oluşu projeyi cazip kılan seçenekler arasında yer alıyor. Binlerce kişiyi ev sahibi yapan Garanti Konut’un Erkilet’de Erkilet Evleri, Yıldırım Beyazıt’da Garanti Premium, Sakarya Mahallesi’nde Sakarya Evleri-Stat Bizim Evler, Sümer Mahallesi’nde Hukuk Kent, Yeni Stadyum Mevkiinde Göl Evleri- Stat Evleri, Talas Anayurt’da Talas Modern Evleri devam eden projelerinden bazıları. 






 Garanti Konut’un sadece konut alanında değil hizmet,  mobilya, arazi geliştirme ve turizm gibi alanlarda da faaliyetleri bulunmakta. 

Firmanın turizm alanındaki Nevşehir Kozaklı ilçesinde 2013 yılında faaliyete geçecek 50.000.000 TL‘lik yatırımı mevcut. Hisseli gayrimenkul sistemiyle yılda 10 günü tapulayan sistem nesliler boyu tatil yapabileceğiniz bir tatil sitesi. 












 Tesiste 8 Adet açık-kapalı havuz, aqua park, basketbol, voleybol sahası, masa tenisi, fitness, spa merkezi, türk hamamı, sauna, çamur banyosu, tuz odası, masaj salonu bulunuyor. Ayrıca tesiste sizi farklı tatlarla buluşturacak 3 adet restaurant, sabah kahvaltılarınızı yapabileceğiniz Yörük Çadırı, sohbetleriniz için Cafeler ve sevdiklerinizle okey, tavla, briç satranç gibi oyunlarınızı oynayabileceğiniz Kır kahvesi hizmetinizde.  Eğlence mekanları, alışveriş merkezi ve sağlık merkezi de unutulmadı. 

Günde 8 TL gibi cazip bir fiyatla tatilinizi geçirebilir, sağlığınızı koruyabilir, sosyal donatısı çok fazla olan bu sitede sevdiklerinizle güzel günler geçirebilirsiniz.

GARANTİ KONUT
Sahabiye Mah. Otak Sok
SEL PLAZA
No:10/10
Tel    : 0352 220 80 80
Faks : 0352 220 30 40


<< Önceki Haber Binlerce insan bu şekilde ev sahibi oldu. Şimdi sıra sizde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER