En renkli anların yarışması

Filli Boya büyük ilgi gören Instagram kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor.

En renkli anların yarışması

Yaşam, yeni yılda da mutlu olduğumuz renkli anlarla kendimizi iyi hissettirmeye devam ederken, paylaşmaya doyamadığımız fotoğraflar anlatıyor her şeyi. Filli Boya da sizi #renklianlar hashtag’i ile Instagram’da ilham kaynağı olacak fotoğraflar çekmeye davet ediyor.

Filli Boya bu kampanya ile kullanıcılarına en renkli anlarını Instagram’da paylaşma olanağı sunuyor. www.facebook.com/filliboya  adresinden kayıt olan kullanıcılar yarışmada verilecek #renklianlar ve #designsoul etiketleri ile fotoğrafını yükleyerek yarışmaya katılabiliyor. 

Kampanyanın sonunda; gazeteci ve usta fotoğrafçı Sebati Karakurt, Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, Base iletişim Kurucu Ortağı Banu Erdi ve gazeteci Volkan Yüksel’den oluşan jüri, gelen fotoğraflar arasından değerlendirme kriterlerine göre 11 kişi belirleyecek. Yarışmayı kazanan bu 11 kişi ve fotoğrafları 5 Şubat’ta Filli Boya dijital dergisi Design Soul’da yayınlanacak. Sonra bu 11 kişi arasından 1 kişi Samsung Galaxy S3 kazanırken, kalan 10 kazanan, Filli Boya’dan 7,5 litre AlpinaSilan iç cephe boyasının sahibi olacak.


06 Ocak’ta başlayıp 29 Ocak’a kadar sürecek olan kampanya, interaktif olarak Facebook, Instagram ve Design Soul dergisi üzerinden devam ediyor. 

Design Soul dergisini IOS için AppStore’dan ve Android cihazlar için GooglePlay’den ücretsiz indirebilirsiniz. 

<< Önceki Haber En renkli anların yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER