Erdoğan onayı verdi, tamamen kaldırılıyor!

Basına kapalı bölümde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yeni Anayasa’da uzlaşılan maddeleri anlatırken “Asgari ücreti vergiden muaf tutan maddeyi koyduk.” dedi.

Erdoğan onayı verdi, tamamen kaldırılıyor!

AK Parti’nin 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri’nde başladı. Basına kapalı bölümde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yeni Anayasa’da uzlaşılan maddeleri anlatırken “Asgari ücreti vergiden muaf tutan maddeyi koyduk.” dedi. Parti yönetimi, gelir dağılımında adaletin sağlanması açısından bu adıma sıcak bakıyor.

Asgari ücrette vergi kalkıyor

Zaman'ın haberine göre, AK Parti, asgari ücreti vergi kapsamı dışına çıkarıyor. Basına kapalı bölümde milletvekillerine sunum yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yeni Anayasa’da uzlaşılan maddeleri anlatırken Erdoğan’a “Asgari ücret vergi kapsamı dışı kalacak. Asgari ücreti vergiden muaf tutan maddeyi koyduk.” dedi. Başbakan Erdoğan da “İyi yapmışsınız.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.  Asgari ücretten vergi kesintisi yapılmaması halinde devletin yıllık 12 milyar liralık vergi kaybı yaşayacağı belirtiliyor.

Erdoğan AK Parti’de bir ayrışma beklentisi içinde olanlara seslendi
Partisinin Kızılcahamam’daki  kampında konuşan Başbakan Erdoğan, önümüzdeki süreçte cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler çerçevesinde AK Parti’de bir ayrışma beklentisi içinde olanlara seslendi. Erdoğan, “Bütün siyasi ikbalini, istikbalini bir şeyler üretmek üzerine değil, AK Parti içinde temenni ettikleri nifak üzerine kurmuş, bunun için pusuda bekleyenler var. 11 yıldır bunların heveslerini kursaklarında bıraktık, bundan sonra da onları hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. Bu parti içinde kardeş kavgası bekleyenler, 11 yıldır boşuna beklediler. Bundan sonra da inşallah boşuna bekleyeceklerdir. Bizim fetretimiz, milletin fetretidir. Öyleyse biz bir fetret dönemine de fetret iklimine de asla müsaade etmeyeceğiz. Kaos, belirsizlik, bilinmezlik gibi kavramları bu parti için asla kabul etmiyoruz.” şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Erdoğan onayı verdi, tamamen kaldırılıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER