Hakan Şükür'den Bank Asya'ya bir destek daha

Son günlerde acımasız saldırılara uğrayan Bank Asya'ya yapılan destekler her geçen gün artıyor. Bank Asya'ya bir destekte İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'den geldi. Şükür, bazı yatırımlarını Bank Asya'ya taşıdı.

Hakan Şükür'den Bank Asya'ya bir destek daha

Son günlerde acımasız saldırılara uğrayan Bank Asya'ya yapılan destekler her geçen gün artıyor. Bank Asya'ya bir destek de İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'den geldi. Şükür, bazı yatırımlarını Bank Asya'ya taşıdı.

Hükümetin ve ekonomiden sorumlu bazı isimlerin hukuksuzca hedef haline getirdiği Bank Asya'ya halk desteği her geçen gün artıyor. 

Bank Asya'ya bir destekte İstanbul bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'den geldi. Şükür, başka bankalardaki bazı yatırımlarını ve altınlarını Bank Asya'ya yatırdı.  

Şükür yaptığı açıklamada;

 "Kıyıda köşede birikmiş altınımız vardı. Zaten mevduatlarımızın önemli bir kısmını Bank Asya'da değerlendiriyoruz. Bazı takılarımız, altınlarımız var onları da güvenilir bulduğumuz, bu süreçte bunu katmerlendiğini gördüğümüz bu ortamda tekrar Bank Asya'ya yatırıyoruz. İnşaallah hayırlı olur. İnşaallah bu hukuksuz anlayışın, son bulmasını ülkem adına milletim adına istiyorum. Tabii bu yolda katkısız da olmuyor sadece söylemek yetmiyor. Biz de; fiili olarak bugüne kadar dişimizden, tırnağımızdan, artırdığımız, verdiğimiz mücadelenin karşılığında kazandıklarımızın, böyle güvenilir bir yerde hem ülkemiz hem de milletimiz için hem de bu Bank Asya için değerlendirilmesini istedik, inşaallah öyle olacak." ifadelerinde bulundu.

Hakan Şükür, işlemleri gerçekleştirilirken esprili dakikalar da yaşandı. Şükür, çalıştığı başka bankalar olduğunu ifade ederek" Eğer o bankalardan paramı çekersem o bankalar da batar" şeklinde espri yaptı.

Hakan Şükür, "Bütün bankalarımız bizim hemen hemen hepsinde hesabımız var. Bankacılık müessesesi ülkemiz ekonomisini ayakta tutar ki bu 2008'de çok net bir şekilde gözüktü. Bankalarımıza sahip çıkmamız lazım. Vatandaş da bunun Bank Asya konusunda en güzel örneğini sergiledi. " sözlerini sarf etti.


<< Önceki Haber Hakan Şükür'den Bank Asya'ya bir destek daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER