Emine Erdoğan için bulvarın trafiğe kapatılması Belçikalıları kızdırdı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AB yetkilileri ile görüştüğü sırada eşi Emine Erdoğan alışveriş yapmak için Belçika'nın en lüks ticari bulvarı Avenue Louis'i gezdi. Polislerin Emine Erdoğan'ın emniyeti için bulvarı trafiğe kapatması vatandaşları kızdırdı. Olayı telefonuyla kayıt altına alan bir vatandaşın protesto mahiyetinde yayınladığı video sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Hem devlet ziyareti hem Europalia 2015'in açılışı için Brüksel'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan dün farklı AB yetkilileriyle görüşmeler yaptı. Kendisine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ise o sıralarda Belçika'nın en lüks ticari bulvarı Avenue Louis'de alış veriş yapma kararı aldı. Emine Erdoğan'ın emniyeti için geniş önlemler alan polis bulvarı trafiğe kapattı. Caddeden geçen toplu taşıtlar da engellenince bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden dünün en fazla konuşulan konuları arasında yer alan 1 saat süren alışveriş ise bazı vatandaşları çileden çıkardı. Haber sitelerine konu olan ve hızlıca sosyal medyada yayılan videoda vatandaşın, trafiğin durdurulmasına isyan ettiği görülüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Emine Erdoğan için bulvarın trafiğe kapatılması Belçikalıları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER