Çevreye duyarlı ve sessiz;Insınkerator çöp öğütücüsü

Gıda atıkları tüm evsel atıkların %20’sini oluşturuyor.InSınkErator çöp öğütücüleri, pratik ve çağdaş çözüm sunmanın yanı sıra giderek daha da büyüyen gıda atığı problemine çevreyle uyumlu bir çözüm sunuyor.

Çevreye duyarlı ve sessiz;Insınkerator çöp öğütücüsü

Bu duruma teknolojinin sunduğu en pratik çözüm ise eviyelerin altına yerleştirilerek kullanılan çöp öğütücüler. BLANCO ÖZTİRYAKİLER güvencesi ile Türkiye’ye getirilen dünyanın bir numaralı çöp öğütücü markası InSınkErator ise mutfaklarda âdeta bir devrime imza atıyor. Gıda atıkları tüm evsel atıkların %20’sini oluşturuyor. Üstelik bu atıklar her gün yeniden çıkıyor ve her yemekten sonra artıyor. InSınkErator çöp öğütücüleri, pratik ve çağdaş çözüm sunmanın yanı sıra giderek daha da büyüyen gıda atığı problemine çevreyle uyumlu bir çözüm sunuyor. Dünyanın bir numaralı öğütücü markası, çöp torba ve tenekelerinin yarattığı pek çok güçlüğü aşıyor. InSınkErator özellikle Evolution modelleri ile mutfaklara hijyen, konfor ve teknoloji taşıyor. Sessiz çalışma modu ve küçük parçacıklı öğütme özelliği Evolution modellerini benzerleri arasında öne çıkartıyor. 

QuickLock bağlantı sistemi hızlı ve kolay montaj sağlıyor. Modeller pek çok eviyeye kolaylıkla takılabiliyor.İki ve üç aşamalı öğütme özelliğine sahip Evolution modelleri, piyasada mevcut en mükemmel öğütme yapan öğütücüler olarak dikkat çekiyor. Evolution modellerinde bulunan ses yalıtımı standart modellere göre %60 sessiz çalışma özelliği sunuyor.Serinin en üst modeli olan Evolution 200 modeli, üç aşamalı öğütme teknolojisi ve sessiz çalışma özelliği ile tüm organik gıdaları öğütüyor. Paslanmaz çelik öğütme haznesi ve her organik atıkla başa çıkabilen güçlü paslanmaz çelik öğütme elemanlarıyla problemsiz kullanım kolaylığı yaratıyor. Çift yönlü dönüş sistemi ise ürünün ömrünü uzatıyor. Evolution 200 modeli, 2 yıl parça ve işçilik garantisinin yanı sıra 6 yıl motor garantisi ile satışa sunuluyor.
InSınkErator çöp öğütücülerden çıkan gıda parçacıkları, modern atık yönetiminin parçası olan biyogaz ve biyokütle üretiminde kullanılabiliyor. Geri kazanılan enerji kaynağı, toprak iyileştirme maddesi ya da gübre olarak kullanıldığında dönüşüm tekrar başlıyor. Organik atıkların geri dönüştürülmesiyle, hem çevre kirliliği önlenmiş hem de toprağa bitkiler için gerekli olan besin elementleri geri verilmiş oluyor. Öğütücü sayesinde çöplüklerde daha az gıda atığı toplanıyor ve dolayısıyla sera gazlarının azaltılmasına yardımcı olur.



<< Önceki Haber Çevreye duyarlı ve sessiz;Insınkerator çöp öğütücüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER