Evra Group Evra Life projesine başlıyor

Evra Group yeni bir site yapımı hazırlığında. Kurtköy’de kurulacak ve 174 daire ile 13 dükkandan oluşacak Evra Life projesinin startına Şubat ayında başlanacak.

Evra Group Evra Life projesine başlıyor

Has Şirketler Grubu ile birlikte, son dönemlerin hem mimarisi hem de işlevi açısından en dikkat çeken projelerinden Oto World Asya’nın proje ortaklığını gerçekleştiren Evra Group yeni projesi ile  oldukça iddialı. Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si Oto World Asya, Statü Park ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group, bugünlerde yeni bir site yapımının hazırlığında. Kurtköy’de kurulacak ve 174 daire ile 13 dükkandan oluşacak Evra Life projesinin startı Şubat ayı içinde verilecek. 

Evra Group güvencesi ve deneyimi ile gerçekleştirilecek projenin, Aralık 2015’te teslim edilmesi hedefleniyor.Pendik ve Kurtköy bölgelerinde dikkate değer sayıda projeye imza atan grup, bölgenin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Evra Group’un yeni projesi Evra Life, Kurtköy Reyhan Caddesi’nde konumlanıyor ve 174 daire ile 13 ticari birimden oluşan bir site. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşacak proje Şubat ayı içinde start alacak.


<< Önceki Haber Evra Group Evra Life projesine başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER