Lüks hiç bu kadar yakın olmamıştı

Lüks mağazası Alwaysfashion, lüksü bir yaşam tarzı olarak benimseyen muhteşem alternatifler sunuyor.

Lüks hiç bu kadar yakın  olmamıştı

Ünlü onlarca marka; mücevherden aksesuara, dekorasyonundan  gurme lezzetlere kadar özel, ayrıcalıklı ve lüks yüzlerce ürün mevcut.

Türkiye'nin online lüks mağazası Alwaysfashion, lüks yaşam tarzına hitap eden geniş ürün yelpazesiyle çok özel alternatifler sunuyor. Alwaysfashion mücevher ve takı, saat, ev dekorasyonu ve gurme lezzetlerle hem lüks alışverişin tadını çıkarmak isteyenlerin hem de sevdiklerine özel hediyeler vermek isteyenlerin tercihi oluyor.

Vakko, Godiva, Tag Heuer, Nespresso, Omega, Divan, Selamlique, Lindt, Versace, Gucci, Fendi, Burberry, Marie Antoinette, Montblanc, Hermes, Salvatore Ferragamo ve daha birçok markayı bir araya getiren Alwaysfashion, kişisel stil danışmanlığı ve bireysel asistanlık hizmetleriyle, online lüks alışveriş tecrübesini daha önce hiç olmadığı kadar rafine hale getiriyor.

Alwaysfashion ayrıca, moda, trendler, güzellik ve lifestyle konularına yer verdiği blog’u ve haftalık yayınlanan online dergisiyle güncel konuları da kullanıcılarıyla paylaşıyor.Ürünlerinde %100 orijinallik garantisi sunan Alwaysfashion, kullanıcılarının güvenliğini en üst noktaya taşımak için kredi kartı bilgilerini hiçbir şekilde sistemlerinde tutmuyor ve kişisel verileri korumak için en son güvenlik teknolojilerini kullanıyor.



<< Önceki Haber Lüks hiç bu kadar yakın olmamıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER