Mutluluğun enerjisi sofralarda

LAV tasarım ekibinin doğanın mutluluk yayan enerjisini kullanarak tasarladığı koleksiyonu meşrubat bardakları, kadehleri, kavanozları ve minik kaseleriyle sofralarda gökkuşağı etkisi yaratıyor.

Mutluluğun enerjisi sofralarda

LAV tasarım ekibinin doğanın mutluluk yayan enerjisini kullanarak tasarladığı koleksiyonu meşrubat bardakları, kadehleri, kavanozları ve minik kaseleriyle sofralarda gökkuşağı etkisi yaratıyor. Açık hava davetlerinde ve özellikle bahar sofralarında tercih edilen; hardal sarısı, orman yeşili, saks mavisi ve mercan kırmızısının iç içe geçtiği LAV koleksiyonu renk kodları ve desenleri ile 70’li yılların havasını sofralara taşıyor. LAV cıvıl cıvıl koleksiyonu ile doğanın yeniden yaşama uyandığı enerji dolu ve rengarenk anlar sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen sofra camı üreticisi Gürallar, kurumsal kimliğini yenileyerek ArtCraft markasını geleceğe LAV ismiyle taşıyor. Gürallar’ın logosundan renklerine ve ambalaj tasarımına kadar yeni yüzü LAV, adını cam şekillendirmenin en önemli enerjisi ateş ve camın hammaddesinin bir araya geldiği kızgın cam hamurundan alıyor. Kütahya’da bulunan toplam 300 bin metrekare alan üzerinde kurulu 2 fabrika ile günde 2 milyon adede ulaşan üretimi ile dünya üreticileri arasında 6. sırada yer alıyor. 



<< Önceki Haber Mutluluğun enerjisi sofralarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER