Paladyum Beytepe'de daireler tam kalite

Paladyum Beytepe, Avrupa'da oldukça yaygın olan ve müşterinin maksimum memnuniyetini hedefleyen "tam kalite" anlayışı ile kullanılan her malzeme kalite kontrol ekibinin süzgecinden geçiriyor.

Paladyum Beytepe'de daireler tam kalite

Paladyum Beytepe, bir süre önce Türkiye'de ilk kez geliştirdiği konut sertifikasına, müşteri memnuniyetini maksimum ölçüde hedefleyen "tam kalite" anlayışını da ekledi. Avrupa inşaat sektöründe sıkça başvurulan kalite kontrol sistemini Ankaralılar’la tanıştıran Paladyum Beytepe’de kaba inşaatın yanı sıra yapılan her iş, kullanılan malzeme, hatta alınan hizmet bile uzman mühendislerden oluşan kalite kontrol ekibinin elinden geçiyor.

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala,  inşaatı yapan teknik ekipten tamamen ayrı  3 mühendisten oluşan kalite kontrol ekibinin sadece inşaatın kabası veya sıva, boya gibi detaylarla ilgilenmediğini, müşterilerin en fazla şikâyet ettiği konulardan malzeme ve kullanılan araç gereç konusunda da çalışma yaptıklarını kaydetti.

Ünal Pala,  "Biz projeye başladığımızdan beri hep kaliteyi ilk söylem olarak dile getirdik. Hatta Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, projeden konut alanlara betonarmeden, tesisata kadar çok uzun yılları kapsayan konut sertifikası dağıttık. Kaba inşaattaki kalitenin de ötesine geçmeliydik. Alınan her malzeme ve araç gerecin konusunda uzman ekibin süzgecinden geçmesi gerekiyordu. Bu kapsamda kalite kontrol ekibimiz her malzeme, hatta alınan her hizmeti titizlikle inceliyor, yaptığı değerlendirme sonunda kararını veriyor. Paladyum Beytepe'de kullanılacak araç gerecin kalitesi kadar, mevcut yapı, müşteriye hitap edip etmeyeceği de bizler için son derece önemli. "Tam kalite" olarak adlandırılan bu çalışma ile müşteri memnuniyetinde yüzde 100'e ulaşmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda sektörde kalitenin artmasına da önderlik etmek istiyoruz."  Diye konuştu.

Pala, Paladyum Beytepe’de ev sahibi olanların inşaat sürecine dahil edildiğini de ifade etti.İnşaatın her aşamasında ev sahiplerinin bilgilendirildiğini belirten Pala, “İnşaat sürecinde konut sahibin beğenisi doğrultısında hareket ediyoruz. Paladyum Beytepe sakinleri, inşaat tamamlandıktan sonra işletme aşamasında da istedikleri ve hayal ettikleri konutlarda yaşama imkanı bulacak” diye konuştu.

<< Önceki Haber Paladyum Beytepe'de daireler tam kalite Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER