Emniyet bahçesinde şüpheli paket alarmı


Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının arka bahçesine şeffaf bir pakete sarılı havai fişek parçası bırakıldı. Belediyenin temizlik görevlisi tarafından fark edilen paket, bomba imha uzmanlarınca patlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü çevresinde temizlik yapan belediye işçisi, emniyetin arka bahçesinde şüpheli bir paket olduğunu fark etti ve durumu polise bildirdi. Polis paketi inceledikten sonra çevre güvenliği alıp bomba imha uzmanlarına haber verdi. Olay yeri emniyet şeridiyle güvenli hale getirilirken, vatandaşlar uzaklaştırıldı. Paketin yanında bulunan araçlar çekiciyle kaldırıldı. Emniyetin yanında bulunan apartman sakinlerine camlardan uzak durmaları uyarısında bulunuldu.

Bomba imha uzmanları hazırlıklarını yapıp patlamayı gerçekleştirecekleri sırada bir kedi şüpheli paketin yanına geldi. Görevlilerin kediyi uzaklaştırmasından sonra paket kontrollü olarak patlatıldı. Paketin içerisinden şeffaf bir poşete sarılı havai fişek parçaları çıktığı belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet bahçesinde şüpheli paket alarmı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER