Emniyet Genel Müdürü Lekesiz'den personeline kutlama mesajı


Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünde personeline hitaben bir kutlama mesajı yayımladı.

Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, kutlama mesajında şöyle dedi: "Vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini kullanabilmesi, her şeyden önce toplumda dirlik ve düzenin, yani güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Bu kapsamda teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti ile toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveri içerisinde var gücüyle çalışmaktadır. Şanla, şerefle yazdığı 169 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 170. kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki saygın yerini almış olmanın da haklı gururunu taşımaktadır.

Suç ve suçlularla mücadele sırasında gücünü halktan ve kanunlardan alarak daima ağırbaşlı, hoşgörülü ve sabırlı olmayı ilke edinen sizlerin, vatan sevgisiyle gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla görevinizi ifa ederken, sürekli yenilenme ve gelişme bilinci içerisinde olduğunuzu görmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle görevi uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar, siz değerli meslektaşlarıma ve en az sizin kadar fedakâr ailelerinize en içten sevgi ve saygılarımı sunarak, Teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutlarım."
CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet Genel Müdürü Lekesiz'den personeline kutlama mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER