Cumhurbaşkanı Erdoğan polis teşkilatını kutladı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz'e kutlama mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mesajında; Türk Polis Teşkilatı'nın, Türkiye'de huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencesi olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emniyet güçlerimiz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakarca çalışmaktadır." dedi.

Erdoğan, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerinin, ülke ve milletin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyduklarını ifade ederek, "171 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatımız, son yıllarda hayata geçirilen birçok düzenlemeyle vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği şefkat kapısı haline gelmiştir. Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi gibi Polis Teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz." diye ifade etti.

Görevleri başında şehit düşen kahraman polislere Allah'tan rahmet dileyen, gazilere şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını, "Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum." cümlesiyle tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan polis teşkilatını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER