Emniyet'ten öğrencilere Çanakkale gezisi

Emniyet'ten öğrencilere Çanakkale gezisi

Sivas Emniyet Müdürlüğü, lise öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenledi. Öğrenciler, Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek, tarihi zaferin kazanıldığı mekânları görme fırsatı bulacak.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'Çanakkale Sana Geliyorum' isimli proje kapsamında lise ve dengi okullarda öğrenim gören 43 öğrenciye yönelik gezi programı düzenlendi. Gezi kapsamında öğrenciler, Bursa'nın ardından Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek, atalarının verdiği amansız mücadele sonunda kazanılan büyük zaferin yerinde öğrenecek.

Emniyet Müdür Yardımcısı Aykut Turan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü'müzün desteğiyle Çanakkale'ye gezi düzenliyoruz" dedi. Lise ve dengi okullardan seçilmiş 43 öğrencinin 3 gün 4 gece sürecek bir gezi kapsamında önce Bursa'yı daha sonra Çanakkale şehitliği ve Çanakkale'yi ziyaret edeceğini anlatan Turan, "Bununla ilgili olarak derslerinde başarılı daha önce Çanakkale'ye gitmemiş öğrenciler seçildi. 43 öğrencimiz ve Sağlıkçı, rehber öğretmen ve emniyet görevlilerinin de bulunduğu 7 personelle birlikte gezimiz devam edecek."

Öğrenciler ise Çanakkale gezisi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, "Atalarımızın bizim için yaptıklarının göreceğiz, o büyük tarihi olayların geçtiği mekânları ziyaret edeceğiz, çok mutluyuz. Buna vesile olduğu için Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet'ten öğrencilere Çanakkale gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER