Emniyetden 'Bilinçli gençlik huzurlu toplum' projesi

Emniyetden 'Bilinçli gençlik huzurlu toplum' projesi

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü, 'Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı' kapsamında, Toplum Destekli Şube Müdürlüğünce bir proje hazırlandı. Proje ile çocuk ve gençlere ulaşarak çevrelerine duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlamanın amaçlandığı vurgulandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Polis ve polislik mesleğini sevdirerek olumlu ilişkiler geliştirilmesi, suç ve suçluyla mücadelede bilinç oluşturulması ve çeşitli organizasyonlarla toplumumuzun değişik kesimlerinin birbiriyle kaynaştırılması hedeflenmektedir. Ayrıca toplum destekli bir yaklaşım ve mümkün olan en geniş katılımla, polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu hedefler doğrultusunda birçok faaliyet kolu bulunan kapsamlı ve çok yönlü proje ortaya çıkmıştır."

Açıklamada "Günümüzde yaş, cinsiyet, meslek, gelir düzeyi gözetmeden hepimizin hayatına girmiş olan internetin özellikle genç nesillere verebileceği kötü etkilere karşı farkındalığın arttırılması amacıyla 'Güvenli ve faydalı internet kullanımı' ile ilgili bölgemizde bulunan, Artvin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Artvin Fen Lisesi'nde ve Artvin Anadolu Lisesi'nde öğrenciler ve velilerine yönelik seminer faaliyeti düzenlenmiş, katılımcılara çikolata ikram edilmiş ve kalem hediye edilmiştir. Toplamda yaklaşık 600 öğrenci, veli ve öğretmenimizin katıldığı seminerlerimizde bilişim suçları ve internet güvenliği konulu bilgilendirici broşür dağıtımı da yapılmıştır." denildi. CİHAN
<< Önceki Haber Emniyetden 'Bilinçli gençlik huzurlu toplum' projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER