Emre Belözoğlu galibiyetle tanışamadı

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu,yeni takımında oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti.

Emre Belözoğlu galibiyetle tanışamadı

7 yıl süren Fenerbahçe kariyerine sarı-lacivertli kulübün isteği üzerine son veren Emre Belözoğlu'nun Başakşehir macerası kabus gibi başladı. Milli futbolcu, turuncu-lacivertli takımda oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti.

Teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı'nın yaptığı turuncu-lacivertli takım bu sezon oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti. Emre Belözoğlu, Başakşehir Futbol Kulübü formasını ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ndeki AZ Alkmaar maçında giydi. Hollanda ekibinin 2-1 kazandığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 64. dakikada oyundan çıktı. AZ Alkmaar ile 6 Ağustos'ta oynanan rövanş karşılaşmasına yedek başlayan Emre, son 25 dakikada oyuna girerken, turuncu-lacivertli takım bu maçı da 2-1 kaybetti.

2 LİG MAÇINDA DA KAZANAMADI

UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalma hayaline böylelikle son veren Emre'li Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig mücadelesi de kötü başladı.15 Ağustos'ta Antalyaspor'u konuk eden turuncu-lacivertli takım, Emre'nin 79 dakika sahada kaldığı karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Ligde son olarak dün akşam Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Başakşehir, mücadeleden 1-0 yenik ayrılırken, ilk 2 haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı.


haberler.com
<< Önceki Haber Emre Belözoğlu galibiyetle tanışamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER