En hızlı büyüyen şirketler sıralamasına Gaziantep'ten 3 firma

En hızlı büyüyen şirketler sıralamasına Gaziantep'ten 3 firma

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında sıralamaya giren Gaziantepli 3 şirketi tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışması Türkiye 100 sonuçlandı. Bartık, yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, şehrin adını yücelten şirketlerin başarılarının daim olmasını istediklerini belirtti. Bartık, satış gelirlerindeki artış hızına göre belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Gaziantep'ten Işık Ahşap Profil 82'nci, Aktif Tekstil'in 96'ncı ve Mespa Sağlık Malzemeleri'nin de 97'nci sıradan listeye girdiğini söyledi.

İstanbul'da düzenlenen törene katılarak şirketlerin sevinçlerine ortak olduklarını vurgulayan Bartık, Gaziantep'in adını bu önemli listede temsil eden şirketlerin sayısının artmasını ümit ettiklerini dile getirdi. Zor günlerin yaşandığı zaman diliminde Gaziantep'i Türkiye 100 listesinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini anlatan Bartık, "Zor şartlara rağmen üretmeye, istihdama ve ihracata ağırlık veren Gaziantep iş dünyasını özverilerinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

Girişimci ruhunun kenti her platformda temsil ettiğini ifade eden Bartık, "Kentimizin en önemli özelliği girişimciliğidir. Bu ruh olduğu sürece Gaziantep her zaman başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecektir. Gaziantep'i Türkiye 100 listesinde temsil eden firmalarımızı tebrik ediyorum. Bu yarışma geleneksel hale getirilecek, gelecek yıllarda şehrimizden listeye daha fazla şirketin girmesini bekliyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber En hızlı büyüyen şirketler sıralamasına Gaziantep'ten... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER