Enes Kanter'den rekora giden tweet

NBA yıldızımız Enes Kanter'den maklube tweeti.

Enes Kanter'den rekora giden tweet

NBA'de koşturan Türk yıldızımız Enes Kanter'in takım arkadaşı için bugün paylaştığı tweeti çok paylaşılanlar arasında yerini aldı. Kanter "Kardeşim 3 gün önce Maklube yedi. Bugün tarih yazdı. Birde çay içseydi ne olurdu acaba ? :)" diyerek Russell Westbrook için övgüsü dikkat çekti. Enes Kanter "Daha çiğ köfte gelecek" diyerek yeni bir sürprizin de ilk işaretini vermiş oldu.


İŞTE O MAKLUBE ZİYAFETİ

Birkaç gün önce @Enes_Kanter adlı hesabından  "Maklube", Kardeşim Russell Westbrook ile "Maklube" li bir fasıl.” tweeti sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yerini almıştı

Facebook hesabından da "Maklube for dinner with friends tonight / Akşam yemeğine dostlarla beraberiz, menüde "Maklube" var!" mesajını attıktan sonra  "Sunday dinner Turkish-style with Russell Westbrook / Kankam Russell ile Türk usulü Pazar akşamı!" mesajını atarak maklube başında Russell Westbrook ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Öte yandan Oklahoma'daki aç çocuklar için farkındalık oluşturmak üzere şef Kevin Lee ile birlikte "Kitchen 11" adında bir yemek programı hazırlamaya başlayan Enes Kanter, Oklahoma City'deki Bölgesel Gıda Bankası'na her bölüm için 5000 yemek bağışlayacak.

Çocukları unutmadı Samanyolu Haber Oklahoma City Thunder'da formasıyla ülkemizi NBA'de temsil eden Enes Kanter, takım arkadaşı Russell Westbrook ile yaptığı maklubeyi twitter adresinde paylaşmıştı
<< Önceki Haber Enes Kanter'den rekora giden tweet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER