Erden: Alperen Ocakları'nın adını siyasi fırıldaklığına meze yapamazsın

Erden: Alperen Ocakları'nın adını siyasi fırıldaklığına meze yapamazsın

Balıkesir Alperen Ocakları İl Başkanı Mesud Selim Erden, basında yer alan bazı haberler ve şahısların, kendilerini derinden yaraladığını söyledi. Erden, yaptığı açıklamada, "Ocağın adını kullanarak bu kurumları, bu adı kendi siyasi fırıldaklığına meze yapamazsın. Adının başına Alperen Ocakları ismini koyarak başka bir siyasi partinin şakşakçılığını yapıyorsa, şahsının bir zerre kıymeti olmadığını iyi bildiklerindendir." dedi.

Alperen Ocakları'nın amacının, nizam–ı âlem ülküsünü anlayan ve yaşayan, dini bütün, vatanına, milletine, bayrağına bağlı hayırlı evlatlar yetiştirebilmek olduğunu belirten İl Başkanı Erden, "Alperen Ocakları kişisel hevesler, makamlar ve şahsi düşüncelerle bu kirli siyasete oyuncak edilemeyecek kadar büyük bir ülküye sahiptir. Kimileri bu kirli oyunlarla bizleri yıpratmak, bölmek ve yok etmek üzere harekete geçmiş bulunmakta. Maalesef ki bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde bu oyuna alet olanlar, gaflet ve dalalet içerisindedir. 'Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz.'; rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu sözünü düstur edinmiş bizler, yeri geldiğinde doğruyu söyleyeceğiz, yanlışa dur diyeceğiz ama her şeyin bir adabı, bir üslubu vardır. Üzülerek söylemek gerekir ki uzun süredir alperenlerin üzerine oynanan bu oyunlar meyvelerini vermektedir." dedi.

Alperen Ocakları'nın konumu ve yerinin kati bir şekilde belli olduğunu söyleyen Mesud Selim Erden, "Bu konumu ve yeri, Muhsin Başkanımız'ın bize emanet ettiği şekilde sürdürmek de biz alperenlerin boynunun borcudur. Hiç kimsenin haddini aşmaya, bu emaneti ithamlarla kirletmeye, yıpratmaya hakkı yoktur. Partimizin yanlış bir yol izlediği düşünülebilir, yanlış insanlar var denebilir. Bunu üslubunca belirtir, mücadele edebilirsin. Mesafeli olabilirsin, hattâ artık benim partim değil bile dersin. Bunları anlarız lâkin ocağın adını kullanarak bu kurumları, bu adı kendi siyasi fırıldaklığına meze yapamazsın. Adının başına Alperen Ocakları ismini koyarak başka bir siyasi partinin şakşakçılığını yapıyorsa, şahsının bir zerre kıymeti olmadığını iyi bildiklerindendir. 'Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur.' Şunu iyi bilelim ki Alperen Ocakları'nın partisi ya Büyük Birlik Partisi'dir ya da hiçbirisi." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Erden: Alperen Ocakları'nın adını siyasi fırıldaklığına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER