Erdoğan, Davutoğlu ile halkı selamladı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'in Anamur ilçesinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte halkı selamladı.

Deniz boru hattı ile KKTC'ye su sağlayacak KKTC Su Temin Projesi bugün hayata geçiriliyor. Projenin vanasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan ve bazı kabine üyeleri birlikte açacak.

Anamur'da düzenlenen tören için Davutoğlu saat 10.50'de, Erdoğan ise, saat 11.10'da Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na iniş yaptı. Erdoğan'ı; Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya milletvekilleri karşıladı. Erdoğan ve Davutoğlu'na, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş eşlik etti.

Davutoğlu, alanda toplananlara hitap ettikten sonra eşi Sare Davutoğlu ile halkı selamladı. Davutoğlu daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı apronda diğer protokol üyeleriyle birlikte karşıladı. Havalimanında bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan ve Davutoğlu, sahneye birlikte çıktı.

Daha sonra Erdoğan ve Davutoğlu yerlerine geçti. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. CİHAN
<< Önceki Haber Erdoğan, Davutoğlu ile halkı selamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER