Ersan Gülüm: Avrupa Ligi'nde grubumuzda lider olmak istiyoruz


Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Ersan Gülüm, Süper Lig'de lider olduklarını hatırlatarak, aynı başarıyı Lokomotif Moskova'yı yenerek Avrupa liginde de yaşamak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında yarın akşam Lokomotif Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Ersan Gülüm, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında, "Bildiğiniz gibi ilk maçta berabere kaldık. Galibiyet hakkımızdı ama olmamıştı. Şimdi yarın zor bir maç olacak. Formda bir takımız. Herkes elinden geleni yapıyor. Kendi ligimizde birinciyiz. Avrupa Ligi'nde de lider olmak istiyoruz. Kazanarak 3 puan almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ersan Gülüm, 3 günde bir maç yapmaya alıştıklarını dile getirerek, "Fiziksel ve mental olarak iyi durumdayız. Olimpiyat Stadı'nda ne yapacağımızı biliyoruz. Kazanmak için sahada olacağız. Stat yapısının bizi zorlayacağını düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

Bir soru üzerine geçen sene defans hattında bir çok oyuncuyla oynadığını anlatan Ersan Gülüm, "Rodolfo ile iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Forvet oyuncularına yakın oynuyoruz. Kendi performansım da şu an için çok iyi. Daha da iyi olacak." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ersan Gülüm: Avrupa Ligi'nde grubumuzda lider olmak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER