Erzin Belediyespor, 3. Lig 1. Grubun lideri Bursa Nilüferpor'u 5-0 yendi


Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzin Belediyespor, sahasında karşılaştığı gurubun lideri Bursa Nilüferspor'u 5-0 yendi.

Erzin Belediyespor sahasında oynadığı 6. hafta maçından 3 puanla ayrıldı. Topladığı 12 puanla grubun lideri olan Bursa Nilüferspor'u 5-0 yenen Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor puanını 7'ye çıkardı.

Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Erzinli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünleri tamamen dolduran Erzinli taraftarlar maç boyunca hiç susmadı. Sertaç Seroğlu,Tuncay Çalıkoğlu ve Mehmet Can Küçük hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya her iki takım futbolcuları da istekli başladı. İlerleyen dakikalarda üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Erzin Belediyesporlu futbolcular,iyi oyunlarını attıkları gollerle süsleyince sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar.

Erzin Belediyespor'a farklı galibiyet getiren golleri 34 ve 53. dakikalarda İlyas Kubilay Yavuz, 61. dakikada Yunus Ünsal, 71 ve 80. dakikalarda ise Yasir Vardar attı. Maç sonrası galibiyet sevincini taraftarlarıyla birlikte kutlayan ev sahibi takımın futbolcuları, soyunma odasında ise cep telefonları ile selfie çektiler.
CİHAN
<< Önceki Haber Erzin Belediyespor, 3. Lig 1. Grubun lideri Bursa Nilüferpor'u... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER