Erzinli sporcu Voleybol Milli Takımına davet edildi.


Türkiye Voleybol Federasyonu, Hatay'ın Erzin ilçesinde Şehit Uğur Ekiz Meslek Lisesi'nde eğitim gören Furkan Kocakaya'yı Milli Takım Kampına davet etti. 2001 doğumlu ve lise birinci sınıf öğrencisi olan Furkan Kocakaya 1r metre 91 santimetre boyunda.

22 -25 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılan plaj voleybolu altyapı yetenek seçmelerine davet edilen ve Milli Takım hocaları tarafından seçmelerde başarılı bulunan Furkan Kocakaya,Voleybol Milli Takımına davet edildi.

Furkan Kocakaya'nın Milli Takıma davet edildiğini öğrenen İlçe Kaymakamı Hasan Yamanda,başarılı sporcuyu makamında kabul etti.Ziyarete,Furkan Kocakayayı yetiştiren beden eğitimi öğretmenleri Güntaç Yılmaz,Beyazıt Danacı ve Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya'da katıldı.

Öğrencilerinin Voleybol Milli Takımına davet edilmesine çok sevindiklerini ifade eden Kaymakam Hasan Yaman "Öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İlçemiz için büyük bir başarı. Furkan'ın bu başarısı diğer öğrencilerimize'de örnek olacaktır.İnşallah başarılı olur.Önce ülkemizi ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eder" dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Erzinli sporcu Voleybol Milli Takımına davet edildi. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER