Eşini boğarak öldüren zanlı Ankara'da teslim oldu


İSTANBUL (CİHAN)- Esenler'de 2 aylık eşini boğarak öldüren ve ceset kokmasın diye üzerine naftalin dökerek kaçan S. A. Ankara'da polise teslim oldu. Şüpheli S. A.'nın İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alınacağı belirtildi.

Davutpaşa Mahallesi 64. Sokak'ta ikamet eden 35 yaşındaki Zehra Aydın'dan 2 gündür haber alamayan yakınları, evine giderek çilingir yardımıyla kapıyı açtıklarında Aydın'ın cesedi ile karşılaşmışlardı. Olay yeri incelemesinde Zehra Aydın'ın boğularak öldürüldüğü, daha sonra üzerine naftalin döküldüğü tespit edilmişti. Polis cesedin başında bulduğu ve 2 aylık eşi S. A. tarafından yazıldığı anlaşılan ve üzerinde de 'En kısa zamanda teslim olacağım' yazılı bir not bulmuştu.

Olayın hemen ardından başlatılan soruşturmayı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri sürdürürken, şüpheli S.A.'nın Ankara'ya kaçtığı tespit edildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için Ankara'da kalabileceği adreslere baskın yaptı. Ankara'da polis merkezine giden şüpheli teslim oldu. Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediği öğrenilen S. A.'nın İstanbul'a getirilerek sorgulanacağı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Eşini boğarak öldüren zanlı Ankara'da teslim oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER