Faruk Köse: Paralel söylemi PKK'yı bile aklamak için kullanılıyor, aptal değiliz

Faruk Köse: Paralel söylemi PKK'yı bile aklamak için kullanılıyor, aptal değiliz

Y.Akit Gazetesi Yazarı Faruk Köse, 'PKK’yı aklama maskesi olarak “Paralel Yapı”' başlıklı yazısında binlerce güvenlik görevlimizi şehit etmiş PKK'nın bile kirli işlerini Camia'nın üzerine atılacağını vurguladı. Anadolu'da, her evde 'PKK terörü'nden canı yanmış birinin bulunduğunu anlatan Köse, 28 Şubat'ta atılan “İrtica PKK’dan tehlikelidir.” manşetini hatırlattı. 'İrtica'dan kastın "İslami çalışmalar" olduğunu vurgulayan Y.Akit Yazarı, 'kimsenin canını yakmayan, ülkeyi bölmek için silahlı terör örgütleri kurmamış' kişilerin, PKK'dan daha tehlikeli ilan edildiğini vurguladı. “Biz de aptalız ya, bu tür “algı operasyonları”na öylece inanacağız!..” dedi.

Faruk Köse, daha önce yazdığı “Terörde ‘biz değil ajanlar yaptı’ dönemi!” başlıklı yazısını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: O yazıda bir süredir devam eden “terör örgütü PKK’yı aklayıp-paklama süreci”nin nihai hedefine ulaşmak üzere olduğundan, artık “terör eylemlerinin PKK’ya isnad edil(e)meyeceği”nden, kimsenin “PKK terörü” d(iy)emeyeceği bir zemine doğru gidildiğinden endişe ettiğimi belirtmiştim. Yine, “PKK’nın terör örgütü listesinden çıkarılması” talebinin genel kabul görmesine yönelik olarak “algı operasyonu”nun yürütüldüğüne dair endişelerimi ifade etmiş; bu kapsamda PKK’nın gençlik yapılanmasının, artık kitlesel eylemlerde “yüz kapatma, kitlenin içerisinden provokasyon girişiminde bulunma, halkın malına ve canına zarar verme, halk otobüslerini yakma, kepenk kapattırma” gibi eylemlerin yapılmayacağını ve “bu tür girişimlerde bulunanların sömürgeci güçlerin ajanları olarak değerlendirileceği”ni açıkladığına dikkat çekmiştim.

ARTIK BİR ŞAMAR OĞLANIMIZ VAR, 'PARALEL YAPI'

Yeni Akit Yazarı Köse, Cemil Bayık'ın 3 PKK'lı yöneticinin öldürüldüğü Paris cinayeti sonrası yaptığı “MİT Paris cinayetini kabul etti ama ‘biz yapmadık, bizim içimizdeki Fethullahçılar yaptı’ dedi” sözlerini de "El insaf!" diye tepki gösterdi. Bu açıklamayı, “Paralel yapı PKK’dan tehlikelidir” söylemine dayandıran Köse, " Zira artık bir “şamar oğlanı”mız var. “Paralel yapı...” Yani Gülen Cemaati..." dedi. Köse, "Ancak görüyorsunuz, artık bundan sonra “nerede kirli bir dosya varsa, Gülen Cemaati’nin üzerine yıkılarak açık dosyalar kapatılacak” gibi bir durum oluşturuluyor." diye devam etti.

BİZ DE APTALIZ, BU TÜR ALGI OPERASYONLARINA İNANANACAĞIZ

Köse sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi başta “Laik-Kemalist derin yapılar” olmak üzere herkes, başta da 30 yıldır kan döken, ülkenin parçalanması için çalışan ve bu hususta mesafe alan, onbinlerce can, milyarlarca mal kaybına sebep olan “terör örgütü PKK” da artık bu “şamar oğlanı”nı öne sürüp, kendini temize çıkaracak. Biz de aptalız ya, bu tür “algı operasyonları”na öylece inanacağız!..
<< Önceki Haber Faruk Köse: Paralel söylemi PKK'yı bile aklamak için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER