Net ve mert değil, muhteris...

Ahmet Davutoğlu'nun "genel başkanlık" yaptığı dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AKP grup başkanvekilliği görevini üstelenen ve Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen Elitaş bugün Yeni Akit gazetesinden yayımlanan mülakatında eski yol arkadaşı hakkında ağır sözler sarf etti.

Davutoğlu: Bize bedel ödeteceğini söyleyenlerin...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yeni parti hazırlıkları devam eden Ahmet Davutoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi ve partinin içinde olup partiyi yıpratmakla itham etti.
  
Davutoğlu ve üç arkadaşını "net ve mert olmamakla" itham eden Elitaş, "İnsan net olmalıdır. ‘AK Parti’nin politikalarını beğenmiyorum, Tayyip Erdoğan ile problemim var’ diye açıklama yapıp, ‘Ben yeni parti kuruyorum’ diyerek ortaya çıkmaları mertçe davranış şekli olurdu.” dedi.

ELİTAŞ: BUNLARIN KURACAĞI DA 68'İNCİ PARTİ OLUR

Davutoğlu'nun "genel başkanlık" yaptığı dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AKP grup başkanvekilliği görevini üstelenen ve Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen Elitaş bugün Yeni Akit gazetesinden yayımlanan mülakatında eski yol arkadaşı hakkında ağır sözler sarf etti. 

Elitaş, "İçinde bulunduğu partinin aleyhinde propaganda yapmak etik davranış şekli değildir." ifadelerini kullandı. 

Davutoğlu'nun kuracağı partiye halkın teveccüh göstermeyeceğini iddia eden Elitaş, "Kamuoyundan fazla bir alıcı olacağını tahmin etmiyorum. 66-67 tane siyasi parti var. Bunların kuracağı da 68'nci parti olur." diye konuştu.

AKP Kayseri Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Davutoğlu'na "muhteris" dedi.

“BAŞBAKANLIK YAPMIŞ BİR KİŞİNİN İHTİRASI MAALESEF…”

Elitaş sözlerini şöyle tamamladı: “Hırs uğruna AK Parti’yi, iktidarı yıpratmak için böyle bir eylemin içinde bulunmak, Türkiye’ye büyük zarar verir. Başbakanlık yapmış bir kişinin ihtirası maalesef milli değerlerin önüne geçiyor. Umarım aklıselim içerisinde hareket ederler.”
<< Önceki Haber Net ve mert değil, muhteris... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER