Esnaftan patlama yerine çiçek


İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve birlik üyeleri, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde canlı bomba saldırısının yaşandığı yere çiçek bıraktı. Yılmaz, "Esnafımız teröre karşı dik durmayı bilir." dedi.

Patlama yerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunan Faik Yılmaz ve İSTESOB üyeleri, daha sonra patlama yerine çiçekler bıraktı. Burada açıklama yapan Yılmaz, "İSTESOB olarak hem terörü lanetlemek için, hem de günlerdir iş yapamayan esnafımıza moral ve destek için toplandık. Milli duyguları en güçlü kesim esnafımızdır. Teröre karşı dik durmayı bilir. Esnafımız her zaman devletimizin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir." şeklinde konuştu.

Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dünya durdukça bizim birlik beraberliğimizi ne terör ne de terörün destekçileri bozamayacaktır. Ülkemizi bölmek isteyen dış mihrakların maşası olan ülkemizdeki terör örgütleri bunu başaramayacaklarıdır. Buna müsaade etmeyeceğiz. Üstelik bu eylemler terör örgütlerine hiçbir katkı sağlayamayacaktır. Evet terör ülkemizin her köşesindeki eylemleriyle en fazla esnafımıza zarar vermektedir. Terör Doğuda Batıda İstanbul'da son eylemleriyle esnafımızın işlerini durma noktasına getirmiştir. Günlerdir çarşı pazarlarımız boşalmış esnafımız iş yapamaz hale gelmiştir."
Başkan Yılmaz basın açıklamasından sonra patlamada zara gören çevredeki esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Esnaftan patlama yerine çiçek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER