Fakıbaba'nın yaralandığı kazaya ters şeride giren araç sebep olmuş

Fakıbaba'nın yaralandığı kazaya ters şeride giren araç sebep olmuş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yaralandığı kazanın ters şeride giren bir araç yüzünden meydana geldiği belirtildi. Dün gece meydana gelen kazada Fakıbaba dahil 6 kişi yaralanmıştı.

Birecik ilçesinde Mirkelam Tesisleri'nde seçim çalışmalarına katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ve partililer konvoy halinde Şanlıurfa'ya dönerken Birecik-Şanlıurfa karayolunun 23'üncü kilometresinde zincirleme kaza meydana geldi. Kaza ile ilgili konuşan AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, kazanın otobanda ters şeride giren bir araç yüzünden gerçekleştiğini belirtti. Yavuz, şunları söyledi: "Adaylarımız Birecik'teki seçim çalışmasından Şanlıurfa'ya dönerken ters şeride giren ve aniden sollama yapan başka bir araç kazaya sebebiyet veriyor. Fakıbaba'nın içinde bulunduğu aracın şoförü Bilal Satıcı ters şeride giren araca çarpmamak için direksiyonu yol kenarındaki bariyerlere kırmak zorunda kalıyor ve araç bariyerlere sürtünerek 20 metre gidiyor."

BAKAN ÇELİK: FAKIBABA İLE KAZA ANINDA KONUŞUYORDUM

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve adayı Bakan Faruk Çelik ise kaza sırasında Ahmet Eşref Fakıbaba'yla telefon görüşmesi yaptığını belirterek şunları söyledi: "Seçim çalışması için Birecik ilçesine gitmiştim. Ancak ben Fakıbaba'dan önce Şanlıurfa'ya dönmüştüm. O sırada Birecik'ten dönmekte olan Fakıbaba'yla telefonda görüşüyordum. Ardından büyük bir gürültü meydana geldi. İnleme sesleri gelince Fakıbaba'nın aracının kaza yaptığını fark ettim. Bunun üzerine olay yerine görevliler sevk edildi. Allah'a şükür, yaralılarımızın sağlık durumu iyi, tedavileri devam etmektedir." CİHAN
<< Önceki Haber Fakıbaba'nın yaralandığı kazaya ters şeride giren... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER