Fenerbahçe: 3 - Balıkesirspor: 3 (İlk yarı)


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Çimen
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Dirk Kuyt, Diego Ribas, Mehmet Topal, Alper Potuk, Caner Erkin, Pierre Webo, Moussa Sow
Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Tomislav Glumac, Ante Kulusic, Berkan Emir, Muğdat Çelik, Vitor Hugo Gomes Da Silva, Eray Ataseven, Sercan Yıldırım, Ronald Alejandro Vargas Aranguren, İsaac Promise
Goller: Dk. 8 Caner Erkin, Dk. 26 Diego Ribas, Dk. 44 Moussa Sow (Fenerbahçe), Dk. 15 İsaac Promise, Dk. 21 Ante Kulusic, Dk. 40 Berkan Emir (Balıkesirspor)
Sarı kartlar: Dk. 39 Bruno Alves (Fenerbahçe), Dk. 45 Eray Ataseven (Balıkesirspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında Fenerbahçe ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere tamamlandı.

8. dakikada Fenerbahçe, Caner Erkin ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada Alper Potuk ceza yayı gerisinden pasını Diego Ribas'a verdi. Diego topuk pasını sol kanattan bindirme yapan Caner Erkin'e aktardı. Caner altıpasın sol köşesinin biraz gerisinde topla buluşur buluşmaz yerden sert ve düzgün vurarak topu uzak direk yanından ağlarla buluşturdu: 1-0

15. dakikada Balıkesirspor, Isaac Promise'nin kafa golüyle beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanatta topla birlikte ilerleyen Uğur Akdemir ceza sahasına koşu yapan Isaac Promise'ye uzun pasını attı. Savunma arkasına iyi koşu yapan Isaac Promise altıpasın gerisinden kaleci ile karşı karşıya iken kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1-1

21. dakikada Balıkesirspor, Ante Kulusic'in golü ile 2-1 öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Berkan Emir altıpas içerisine ortasını yaptı. Kalesinden çıkan Volkan Demirel topu uzaklaştırmak istedi ancak top kısa düştü ve penaltı noktasında topu takip eden Ronald Vargas topu kafayla altıpas içerisine indirdi. O noktada Ante Kulusic topu aldıktan sonra döner dönmez yakın mesafeden şutunu çekti top ağlarla gitti: 1-2.

26. dakikada Fenerbahçe, Diego Ribas ile beraberliği yakaladı. Sol kanatta rakibi Sercan Yıldırım'dan topu kapan Caner Erkin altıpasın ön tarafına ortasını yaptı. O noktada bulunan Pierre Webo topu arkaya aşırttı ve altıpasın gerisinde topu iyi takip eden Diego Ribas gelişine şutunu çekti ve bu sezon ligdeki ilk golünü attı: 2-2.

40. dakikada Balıkesirspor, Berkan Emir'in şık golü ile 3-2 öne geçti. Ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Berkan Emir sol ayağı ile ortasını yaptı. Doğrudan kaleye yönelen top kaleci Volkan Demirel'in üzerinden geçerek ağlarla buluştu: 2-3.

44. dakikada Fenerbahçe Moussa Sow ile beraberliği tekrar yakaladı. Ceza sahası dışı sol taraftan kullanılan serbest vuruşta Diego ortasını yaptı. Altıpas gerisinde sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Moussa Sow kafa vuruşunu yaptı top ağlarla buluştu: 3-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 3-3 berabere tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe: 3 - Balıkesirspor: 3 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER