Fenerbahçe Grundig, Şampiyonlar Ligi'nde Impel Wroclaw'a konuk oluyor


Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta maçında Polonya ekibi Impel Wroclaw'a konuk oluyor. Yarın Hala Orbita'da oynanacak maç TSİ 19.00'da başlayacak ve D-Smart'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Grupta Telekom Bakü (Azerbaycan), Dresdner SC (Almanya) ve Impel Wroclaw (Polonya) takımlarıyla mücadele eden Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, ilk üç haftayı kayıpsız geçti. İlk maçta deplasmanda Dresdner'i 3-1'le geçen Marcello Abbondanza'nın öğrencileri, ikinci hafta maçında konuk ettiği Telekom Bakü'yü 2-0 geriden gelerek 3-2 yendi. E Grubu'nun üçüncü haftasında Polonya ekibi Impel Wroclaw'ı konuk eden Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı rakibini 3-0 mağlup etti. Ligde de yoluna galibiyetlerle devam eden Fenerbahçe Grundig, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediye'yi 3-0 yendi.

Polonya ekibi Impel Wroclaw deplasmanda Telekom Bakü'yü 3-0 yenerken, evinde Dresdner'e 3-2'yle boyun eğdi. Üçüncü hafta maçında ise Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı'nın konuğu olan Polonya temsilcisi 3-0 mağlup oldu.

Grupta üçüncü hafta maçlarının ardından Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı 8 puanla lider, Dresdner 5 puanla ikinci, Impel Wroclaw 4 puanla üçüncü, Telekom Bakü de 1 puanla son sırada yer alıyor.

Hazırlıkların İstanbul etabı tamamlandı

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta maçında Polonya temsilcisi Impel Wroclaw ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe Grundig, bugün Polonya'ya gitti.

CHRİSTA HARMOTTO DİETZEN: ANTRENÖRÜMÜZ BİZİ BU MAÇA DA ÇOK İYİ HAZIRLADI

Maç öncesinde sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesine konuşan Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı'nın Amerikalı orta oyuncusu Christa Harmotto Dietzen, Polonya deplasmanının zorlu geçeceğine dikkat çekerek, "Antrenörümüz bizi bu maça da çok iyi hazırladı." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe Grundig, Şampiyonlar Ligi'nde Impel Wroclaw'a... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER